Selecteer een pagina

Broeder Joep doet de HelpSoq demo

Op TikTok knalt Broeder Joep er flink uit, met zijn inspiratie uit het dagelijks werk in de zorg. De verzorgende Joep van Poorten uit Helmond is 29 jaar en deelt zijn ervaringen en lotgevallen met een humoristische knipoog.

Zo kwam ook de HelpSoq op zijn pad. In dit minuutje video demonstreert hij met een oude kous hoe praktisch het toestel is. Dat gaat natuurlijk op een geïmproviseerde manier, helemaal in zijn eigen, spontane stijl. Bij gebrek aan een been, moet de arm van de cameravrouw eraan geloven, met alle beperkingen van dien.

Als instructie hebben we misschien niet zo veel aan deze demonstratie, maar Broeder Joep brengt wel zijn 50.000 volgers op een idee. En daarvan komt een aanmerkelijk deel zelf uit de zorg. Op zijn TikTok kanaal bedient hij meer dan 50.000 volgers en die vinden elkaar weer door zulke video’s te delen. En zo werd onze eigen instructievideo opeens extra goed bekeken.

Dank aan Broeder Joep voor zijn grappige bijdrage. Journaliste Rhijja Jansen had een interview met hem op tvvtotaal.nl. En dat willen we graag aanbevelen.

More updates:

Een fijne zomer
Een fijne zomer

Wat zien wij toch een tomeloze inzet bij verzorgers, ergotherapeuten, innovators en vele andere zorgprofessionals. Men verdient alle respect en heeft hopelijk een welverdiende vakantie.

De HelpSoq assemblage
De HelpSoq assemblage

Het klopt pas, als je een maatschappelijk product ook produceert op een maatschappelijke manier. Bij Senzer in Helmond doen ze dat.

Slim die slimmerthuisbox
Slim die slimmerthuisbox

De SlimmerThuisBox geeft elke 75-plusser meer regie over de toekomst. Uiteraard ontbreekt de HelpSoq brochure niet in dit informatieve pakket.

HelpSoq krijgt nieuwe directeur
HelpSoq krijgt nieuwe directeur

HelpSoq heeft een nieuwe directeur, René Zijderveld. Voor het HelpSoq team vormen zijn ervaring en inzicht welkome aanvullingen.

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.

Vilente team veel minder belast
Vilente team veel minder belast

Vilente ontziet haar teams met HelpSoq toestellen. Deze voorkomen dat verzorgers klachten krijgen aan rug, schouders en polsen.

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.