Selecteer een pagina

Broeder Joep doet de HelpSoq demo

Op TikTok knalt Broeder Joep er flink uit, met zijn inspiratie uit het dagelijks werk in de zorg. De verzorgende Joep van Poorten uit Helmond is 29 jaar en deelt zijn ervaringen en lotgevallen met een humoristische knipoog.

Zo kwam ook de HelpSoq op zijn pad. In dit minuutje video demonstreert hij met een oude kous hoe praktisch het toestel is. Dat gaat natuurlijk op een geïmproviseerde manier, helemaal in zijn eigen, spontane stijl. Bij gebrek aan een been, moet de arm van de cameravrouw eraan geloven, met alle beperkingen van dien.

Als instructie hebben we misschien niet zo veel aan deze demonstratie, maar Broeder Joep brengt wel zijn 50.000 volgers op een idee. En daarvan komt een aanmerkelijk deel zelf uit de zorg. Op zijn TikTok kanaal bedient hij meer dan 50.000 volgers en die vinden elkaar weer door zulke video’s te delen. En zo werd onze eigen instructievideo opeens extra goed bekeken.

Dank aan Broeder Joep voor zijn grappige bijdrage. Journaliste Rhijja Jansen had een interview met hem op tvvtotaal.nl. En dat willen we graag aanbevelen.

More updates:

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

Zelfstandig bij Meander
Zelfstandig bij Meander

Meander Groep Zuid Limburg zet de HelpSoq ook in binnen de zorgafdelingen. Het wordt dus zowel intra- als extramuraal ingezet.

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.

IFOZ stapt in HelpSoq
IFOZ stapt in HelpSoq

IFOZ stapt in HelpSoq. Het Innovatiefonds Ouderenzorg gaat samen met haar netwerk helpen bij de uitrol, want de nood in de zorg is hoog.

Zelfstandig met de HelpSoq
Zelfstandig met de HelpSoq

Ergotherapeut Merel van Son testte de HelpSoq met haar cliënte, en die geeft nu mevrouw Manders haar zelfstandigheid helemaal terug.

De HelpSoq in Trouw
De HelpSoq in Trouw

De krant Trouw publiceerde een column over de innovatieve HelpSoq, geschreven door Tobiah Palm in een vaste rubriek over Zorg en Technologie.