Selecteer een pagina

Contactinformatie

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Telefoonnummer

Vanuit Nederland: 0800-33.77.337

Internationaal: +31-85.400.77.44

 

E-mail

Algemeen adres: info@helpsoq.com

Financiële zaken: finance@helpsoq.com

Technische support: support@helpsoq.com

 

 

Laura Bremer, support HelpSoq office

Onze collega Laura ken je misschien al van de telefoon. Zij is de logistieke spin in het web als het gaat om de service bij HelpSoq. Zij weet intern de meest aangewezen collega op te sporen en houdt van vlotte opvolging. Kortom, een teamspeler om trots op te zijn.

Heb je vragen, kijk ook eens bij onze veel gestelde vragen. Die worden met grote regelmaat bezocht en waar nodig door onze deskundigen steeds geactualiseerd.

En heb je vragen met betrekking tot toepassingen van de HelpSoq in onderwijs, rond product-demonstraties of eventuele beurzen, stuur ons even een mailtje. Dan ben je er zeker van dat Laura dat aan de juiste persoon doorgeeft.

Veel gestelde vragen

Blijf op de hoogte van ons nieuws.

Slim die slimmerthuisbox
Slim die slimmerthuisbox

De SlimmerThuisBox geeft elke 75-plusser meer regie over de toekomst. Uiteraard ontbreekt de HelpSoq brochure niet in dit informatieve pakket.

HelpSoq krijgt nieuwe directeur
HelpSoq krijgt nieuwe directeur

HelpSoq heeft een nieuwe directeur, René Zijderveld. Voor het HelpSoq team vormen zijn ervaring en inzicht welkome aanvullingen.

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.