Selecteer een pagina

De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger. In juli wordt die verwacht.

Wat zal dat voor veel mensen een verademing zijn, als ze met de armverlenger helemaal zelfstandig hun kousen kunnen aantrekken. Want als je geen kracht in de handen en vingers hebt, is de HelpSoq de uitkomst. Maar als je ook niet in staat bent om met je handen tot aan de tenen te reiken, dan blijf je afhankelijk van hulp. Gelukkig komt daar nu een makkelijke oplossing voor.

demonstratie armverlenger den Bosch

De armverlenger heeft een handzame vorm en is ontworpen door ingenieursbureau NPK in Leiden. Zij waren al de ontwerpers achter de HelpSoq zelf, dus is alles perfect op mekaar afgestemd. Het werken met de armverlenger leer je meteen bij de eerste keer ‘doen’

Reinoud legt de markt rond kousen en hulpmiddleen uit.

De HelpSoq en al haar accessoires is een typisch Nederlands product. Sommige halfproducten komen van buitenlandse bronnen, maar de uiteindelijke productie vindt plaats bij VDL in Sevenum en bij Senzer in Helmond. Ook alle verpakkingen en het drukwerk komen uit Nederland. Dus hebben we trots ‘Made in Holland’ op de doos gezet.

armverlenger en doos

En nu komt het moeilijkste. Dat is geduld hebben tot de maand juli. Als er niets tegen zit in de complexe logistiek van de productie. Bij HelpSoq gaan we er helemaal voor. Want wij hebben gezien hoeveel het betekent voor iemand, als je op een dag helemaal zelfstandig je eigen kousen weer kunt aantrekken. Hoe fijn is dat.

More updates:

Vilente team veel minder belast
Vilente team veel minder belast

Vilente ontziet haar teams met HelpSoq toestellen. Deze voorkomen dat verzorgers klachten krijgen aan rug, schouders en polsen.

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

Broeder Joep doet de HelpSoq demo
Broeder Joep doet de HelpSoq demo

TikTok Broeder Joep demonstreert met een oude kous in een minuutje hoe praktisch de HelpSoq is. Al gaat er vanalles fout, ludiek is het wel.

Zelfstandig bij Meander
Zelfstandig bij Meander

Meander Groep Zuid Limburg zet de HelpSoq ook in binnen de zorgafdelingen. Het wordt dus zowel intra- als extramuraal ingezet.

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.

IFOZ stapt in HelpSoq
IFOZ stapt in HelpSoq

IFOZ stapt in HelpSoq. Het Innovatiefonds Ouderenzorg gaat samen met haar netwerk helpen bij de uitrol, want de nood in de zorg is hoog.

Zelfstandig met de HelpSoq
Zelfstandig met de HelpSoq

Ergotherapeut Merel van Son testte de HelpSoq met haar cliënte, en die geeft nu mevrouw Manders haar zelfstandigheid helemaal terug.