Selecteer een pagina

De HelpSoq assemblage

Meer maatschappelijk bestaat niet.

De HelpSoq assemblage gebeurt met gebruikmaking van de meest moderne innovaties. Zoals een camera-projectie systeem dat de medewerkers helpt bij de assemblage van meer dan 150 onderdelen. Daar zijn ze erg goed in bij Senzer in Helmond. Want daar werken gemotiveerde mensen, die niet altijd een goede aansluiting vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Maar met deze projectie-systemen is hun bijdrage perfect. De HelpSoq is op zichzelf al een maatschappelijk product, maar wordt dus ook gemaakt op de meest maatschappelijke manier.

assemblage HelpSoq bij Senzer Helmond

Deze korte video laat mooi zien hoe Senzer met de modernste systemen de HelpSoq assemblage realiseert.

Productielijn HelpSpoq Senzer Liese van Oort assemblage

More updates:

Een fijne zomer
Een fijne zomer

Wat zien wij toch een tomeloze inzet bij verzorgers, ergotherapeuten, innovators en vele andere zorgprofessionals. Men verdient alle respect en heeft hopelijk een welverdiende vakantie.

Slim die slimmerthuisbox
Slim die slimmerthuisbox

De SlimmerThuisBox geeft elke 75-plusser meer regie over de toekomst. Uiteraard ontbreekt de HelpSoq brochure niet in dit informatieve pakket.

HelpSoq krijgt nieuwe directeur
HelpSoq krijgt nieuwe directeur

HelpSoq heeft een nieuwe directeur, René Zijderveld. Voor het HelpSoq team vormen zijn ervaring en inzicht welkome aanvullingen.

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.

Vilente team veel minder belast
Vilente team veel minder belast

Vilente ontziet haar teams met HelpSoq toestellen. Deze voorkomen dat verzorgers klachten krijgen aan rug, schouders en polsen.

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

Broeder Joep doet de HelpSoq demo
Broeder Joep doet de HelpSoq demo

TikTok Broeder Joep demonstreert met een oude kous in een minuutje hoe praktisch de HelpSoq is. Al gaat er vanalles fout, ludiek is het wel.