Selecteer een pagina

De HelpSoq in Trouw

De HelpSoq staat als nieuw snufje in Trouw.

“Wij zweren bij deze HelpSoq” zegt Willy Borst, teamleider. Zo komen de zorgprofessionals aan het woord in dit aardige artikeltje in Trouw. De HelpSoq krijgt alle aandacht omdat deze het werk bij verpleeghuis Zonnehuis Zuiderhof in Vinkeveen veel eenvoudiger heeft gemaakt. En lichter. “We hebben twee Help­Soqs. Maar we willen er eigenlijk meer.” Ze vertelt dat de bewoners nog niet zelf de HelpSoq kunnen gebruiken, maar dat ze daar wel naartoe willen. Lees het artikel hier.

Tobiah Palm Trouw

Tobiah Palm schrijft voor Trouw over Zorg en Technologie

Fadi Nadrous illustratie

Deze grappige illustratie van Fadi Nadrous is ook een idee 😉

artikel trouw 2023

Het artikel is te lezen met een abonnement via deze link.

En wie dat onmogelijk betalen kan, klikt op de rechtermuisknop en kiest ‘openen in nieuw tabblad’

More updates:

Een fijne zomer
Een fijne zomer

Wat zien wij toch een tomeloze inzet bij verzorgers, ergotherapeuten, innovators en vele andere zorgprofessionals. Men verdient alle respect en heeft hopelijk een welverdiende vakantie.

De HelpSoq assemblage
De HelpSoq assemblage

Het klopt pas, als je een maatschappelijk product ook produceert op een maatschappelijke manier. Bij Senzer in Helmond doen ze dat.

Slim die slimmerthuisbox
Slim die slimmerthuisbox

De SlimmerThuisBox geeft elke 75-plusser meer regie over de toekomst. Uiteraard ontbreekt de HelpSoq brochure niet in dit informatieve pakket.

HelpSoq krijgt nieuwe directeur
HelpSoq krijgt nieuwe directeur

HelpSoq heeft een nieuwe directeur, René Zijderveld. Voor het HelpSoq team vormen zijn ervaring en inzicht welkome aanvullingen.

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.

Vilente team veel minder belast
Vilente team veel minder belast

Vilente ontziet haar teams met HelpSoq toestellen. Deze voorkomen dat verzorgers klachten krijgen aan rug, schouders en polsen.

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.