Selecteer een pagina

“HelpSoq staat in de Innovatie-galerij”

In de Innovatiegalerij van het Discovery Museum in Kerkrade staat vanaf nu de HelpSoq.

De ruimte met innovaties staat dit jaar in het teken van gezondheid. Programma Directeur Gène Bertrand heeft twaalf innovatieve projecten geselecteerd, die de kwaliteit van leven flink verbeteren. En de HelpSoq is daar een van.

innovatie galerij discovery kerkrade

12 opvallende innovaties

bezoekers innovatie galerij kerkrade

Inspirerende vindingen

We krijgen een rondleiding van een van de teamleden Online Collecties, Vivian van Slooten. Zij loodst ons door de opstellingen van toekomstige, hedendaagse en historische industriële thema’s. En we zijn niet de enige vandaag die een kijkje komen nemen. Want de trappen zitten vol met pauzerende leerlingen van een school uit de Randstad. Zij vervolgen zo hun route langs labs, workshops en themaopstellingen.

Vivian van Slooten museum Discovery Kerkrade

Vivian is blij met de aanwinst

HelpSoq in Discovery museum Kerkrade
HelpSoq 0001 uit de eerste serie

Het HelpSoq team is natuurlijk hartstikke trots, dat hun paradepaardje zo’n opmerkelijke plek heeft verworven in het Discovery Museum. We raden iedereen een bezoekje aan, want met zoveel industriële welvaart, raak je daar niet uitgekeken. Het is een inspirerende bestemming. 

More updates:

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.

IFOZ stapt in HelpSoq
IFOZ stapt in HelpSoq

IFOZ stapt in HelpSoq. Het Innovatiefonds Ouderenzorg gaat samen met haar netwerk helpen bij de uitrol, want de nood in de zorg is hoog.

Zelfstandig met de HelpSoq
Zelfstandig met de HelpSoq

Ergotherapeut Merel van Son testte de HelpSoq met haar cliënte, en die geeft nu mevrouw Manders haar zelfstandigheid helemaal terug.

De HelpSoq in Trouw
De HelpSoq in Trouw

De krant Trouw publiceerde een column over de innovatieve HelpSoq, geschreven door Tobiah Palm in een vaste rubriek over Zorg en Technologie.

Demonstratie met professionals
Demonstratie met professionals

De verpleegkundigen van Zorgcirkel in Landsmeer wisten niet wat ze zagen toen de HelpSoq een therapeutische kous oprolde.

Vouw de kous samen
Vouw de kous samen

Complex en eenvoudig tegelijk, zo kan HelpSoq het best omschreven worden.