Selecteer een pagina

Retourzending

Een toestel terugsturen

Mocht de compressie-therapie niet meer nodig zijn, dan is de HelpSoq bij ons op de beste plek. Het toestel hoort in geen geval thuis op de afvalberg. Bovendien kunnen wij uit jouw gebruikte machine allerlei relevante onderdelen terugwinnen.

Mocht je een einde willen aan onze huurovereenkomst, dan ontvangen wij de HelpSoq graag binnen een week na ingang van de opzegging terug.

In alle andere gevallen kun je ons het toestel altijd toesturen. Kom je het liever zelf brengen bij ons kantoor in Arnhem, dan is het verstandig vooraf heel even te bellen voor de juiste locatie.

 

top view HelpSoq image
Hoe verstuur je de HelpSoq?
Zorg dat je het toestel, de ring en de adapter bij elkaar houdt. Het boekje ‘ik wil steunkousen’ kun je gerust zelf bewaren. Stuur het toestel en de accessoires naar ons terug in een stevige doos. Als je die niet (meer) hebt, kun je ook een andere geschikte doos gebruiken. En als je ons even mailt of belt, sturen wij een doos toe die geschikt is voor verzending.

Stuur de HelpSoq naar dit adres:

HelpSoq retourzending
Antwoordnummer 1033
6850 ZX Huissen

Tips voor het retourneren

  • Plaats het apparaat inclusief voeding en kabel in de doos. Adresseer de doos naar ons antwoordnummer (gratis).
  • Op postnl.nl vind je de adressen en openingstijden van alle servicepunten in de buurt.
  • Dus lever het toestel in een doos in, bij een PostNL Servicepunt bij jou in de buurt en stuur de apparatuur gratis terug.
  • Vraag het PostNL Servicepunt altijd om een bewijs van aflevering en bewaar dit goed.

Volg onze blogs en nieuwsbrieven

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

HelpSoq is de winnaar van De Nederlandse Zorg Innovatie Award 2022