Selecteer een pagina

Slim die slimmerthuisbox

De SlimmerThuisBox zit vol ideeën over zelfstandigheid.

De SlimmerThuisBox geeft elke 75-plusser meer regie over de toekomst. Want in deze doos zit essentiële informatie over de manier waarop je lekker lang thuis kunt wonen. Uiteraard ontbreekt de HelpSoq niet in dit informatieve pakket. Want maar liefst 400.000 Nederlanders dragen kousen die je nauwelijks zelf kunt aantrekken.

slimmerthuisbox met daarin de HelpSoq folder

logo slimmer thuis box

Ook een brochure van de HelpSoq zit in deze doos vol ideeën. Zo lezen de Rotterdammers op leeftijd dat je dagelijks zélf het moment kunt kiezen waarop je je kousen aantrekt. Zeker als vanaf juli dit jaar ook de ArmVerlenger beschikbaar is.

Zo’n inspirerende SlimmerThuisBox zou ook voor alle andere steden en dorpen van Nederland een goed idee zijn, want maar liefst 1,3 miljoen Nederlanders zijn ouder dan 75 jaar. En die kunnen beslist wel wat goede adviezen gebruiken op het vlak van eigen regie. Met dank aan de vrijwilligers van de SlimmerThuisBox met wie je hier contact kunt opnemen.

dat zou ook voor alle andere steden en dorpen van Nederland een goed idee zijn, want maar liefst 1,3 miljoen nederlanders zijn ouder dan 75 jaar. En die kunnen beslist wel wat goede adviezen gerbuiken op het vlak van eigen regie.

More updates:

HelpSoq krijgt nieuwe directeur
HelpSoq krijgt nieuwe directeur

HelpSoq heeft een nieuwe directeur, René Zijderveld. Voor het HelpSoq team vormen zijn ervaring en inzicht welkome aanvullingen.

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.

Vilente team veel minder belast
Vilente team veel minder belast

Vilente ontziet haar teams met HelpSoq toestellen. Deze voorkomen dat verzorgers klachten krijgen aan rug, schouders en polsen.

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

Broeder Joep doet de HelpSoq demo
Broeder Joep doet de HelpSoq demo

TikTok Broeder Joep demonstreert met een oude kous in een minuutje hoe praktisch de HelpSoq is. Al gaat er vanalles fout, ludiek is het wel.

Zelfstandig bij Meander
Zelfstandig bij Meander

Meander Groep Zuid Limburg zet de HelpSoq ook in binnen de zorgafdelingen. Het wordt dus zowel intra- als extramuraal ingezet.

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.