Selecteer een pagina

Vitalis vlogt haar eigen instructie

Bij Vitalis in Eindhoven gaan er steeds meer verzorgenden met de HelpSoq aan de slag. In voorbereiding daarop zien ze eerst een korte video over het gebruik van de HelpSoq. Die wordt gepresenteerd door Bente van Pinxteren, binnen Vitalis de Project Adviseur Innovatie. Je zou kunnen zeggen: Vitalis ‘vlogt’ haar instructie.

Om nieuwe oplossingen in bestaande organisaties te doen slagen, is er meer nodig dan een elektrisch apparaat uit de doos nemen en in het stopcontact steken. Innovatie is een complex proces dat begint met de omarming van de verandering.

Die verandering moet vooral een verbetering zijn, in gebruikersgemak en in tijd. Daar staat de HelpSoq voor. Bente demonstreert dat met een superkorte introductie. Haar presentatie is 100% natuurlijk, waarbij ze vol enthousiasme tot haar collega’s spreekt.

Bente van Pinxteren is al vanaf haar studie vertrouwd met vloggen. Op haar eigen YouTube kanaal bood zij diverse video’s over het werken in de zorg. Haar passie ligt in het domein van de ouderenzorg en nadat zij de master Toegepaste Psychologie voltooide, werd ze een ambassadeur voor haar generatie.

bente en de helpsoq ring van pinxteren

Zorginstellingen die intramurale innovaties nastreven waarbij ze ook de HelpSoq overwegen, kunnen altijd contact opnemen met HelpSoq. Dat gaat het snelst door een mail te sturen aan Reinoud Wouters.

More updates:

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

Broeder Joep doet de HelpSoq demo
Broeder Joep doet de HelpSoq demo

TikTok Broeder Joep demonstreert met een oude kous in een minuutje hoe praktisch de HelpSoq is. Al gaat er vanalles fout, ludiek is het wel.

Zelfstandig bij Meander
Zelfstandig bij Meander

Meander Groep Zuid Limburg zet de HelpSoq ook in binnen de zorgafdelingen. Het wordt dus zowel intra- als extramuraal ingezet.

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.

IFOZ stapt in HelpSoq
IFOZ stapt in HelpSoq

IFOZ stapt in HelpSoq. Het Innovatiefonds Ouderenzorg gaat samen met haar netwerk helpen bij de uitrol, want de nood in de zorg is hoog.

Zelfstandig met de HelpSoq
Zelfstandig met de HelpSoq

Ergotherapeut Merel van Son testte de HelpSoq met haar cliënte, en die geeft nu mevrouw Manders haar zelfstandigheid helemaal terug.

De HelpSoq in Trouw
De HelpSoq in Trouw

De krant Trouw publiceerde een column over de innovatieve HelpSoq, geschreven door Tobiah Palm in een vaste rubriek over Zorg en Technologie.