Selecteer een pagina

Zelfstandig met de HelpSoq

“Dagelijks op tijd naar mijn werk, en dat met kleine kinderen.”

Mevrouw Manders uit Linne was in verwachting van haar tweede kindje, toen zij zelf de HelpSoq op het spoor kwam. Het toestel was eigenlijk nog niet op de markt, maar won wél al de innovatieprijs in 2022. En dus nam mevrouw Manders contact op met haar ergotherapeut Merel van Son.

Ergotherapeut Merel van Son Revalidatie

Merel is verbonden aan het Zuyderland Medisch Centrum en had al diverse hulpmiddelen getest met haar cliënte. De HelpSoq bleek de oplossing: die geeft mevrouw Manders haar zelfstandigheid helemaal terug. En zelfstandigheid is een waardevol bezit, zeker met kleine kinderen in huis.

Merel is nu een van de honderd ergotherapeuten die een bruikleentoestel beheert voor passingen. En voor mevrouw Manders heeft dat perfect gewerkt. “Niet afhankelijk zijn van de thuiszorg is mij heel veel waard. Want de dag wordt wel heel onpraktisch als die begint met wachten op hulp.”

Sonja Manders uit Linne

More updates:

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.

Vilente team veel minder belast
Vilente team veel minder belast

Vilente ontziet haar teams met HelpSoq toestellen. Deze voorkomen dat verzorgers klachten krijgen aan rug, schouders en polsen.

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

Broeder Joep doet de HelpSoq demo
Broeder Joep doet de HelpSoq demo

TikTok Broeder Joep demonstreert met een oude kous in een minuutje hoe praktisch de HelpSoq is. Al gaat er vanalles fout, ludiek is het wel.

Zelfstandig bij Meander
Zelfstandig bij Meander

Meander Groep Zuid Limburg zet de HelpSoq ook in binnen de zorgafdelingen. Het wordt dus zowel intra- als extramuraal ingezet.

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.

IFOZ stapt in HelpSoq
IFOZ stapt in HelpSoq

IFOZ stapt in HelpSoq. Het Innovatiefonds Ouderenzorg gaat samen met haar netwerk helpen bij de uitrol, want de nood in de zorg is hoog.