Selecteer een pagina

Zelfstandig met de HelpSoq

“Dagelijks op tijd naar mijn werk, en dat met kleine kinderen.”

Mevrouw Manders uit Linne was in verwachting van haar tweede kindje, toen zij zelf de HelpSoq op het spoor kwam. Het toestel was eigenlijk nog niet op de markt, maar won wél al de innovatieprijs in 2022. En dus nam mevrouw Manders contact op met haar ergotherapeut Merel van Son.

Ergotherapeut Merel van Son Revalidatie

Merel is verbonden aan het Zuyderland Medisch Centrum en had al diverse hulpmiddelen getest met haar cliënte. De HelpSoq bleek de oplossing: die geeft mevrouw Manders haar zelfstandigheid helemaal terug. En zelfstandigheid is een waardevol bezit, zeker met kleine kinderen in huis.

Merel is nu een van de honderd ergotherapeuten die een bruikleentoestel beheert voor passingen. En voor mevrouw Manders heeft dat perfect gewerkt. “Niet afhankelijk zijn van de thuiszorg is mij heel veel waard. Want de dag wordt wel heel onpraktisch als die begint met wachten op hulp.”

Sonja Manders uit Linne

More updates:

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.

IFOZ stapt in HelpSoq
IFOZ stapt in HelpSoq

IFOZ stapt in HelpSoq. Het Innovatiefonds Ouderenzorg gaat samen met haar netwerk helpen bij de uitrol, want de nood in de zorg is hoog.

De HelpSoq in Trouw
De HelpSoq in Trouw

De krant Trouw publiceerde een column over de innovatieve HelpSoq, geschreven door Tobiah Palm in een vaste rubriek over Zorg en Technologie.

Demonstratie met professionals
Demonstratie met professionals

De verpleegkundigen van Zorgcirkel in Landsmeer wisten niet wat ze zagen toen de HelpSoq een therapeutische kous oprolde.

Vouw de kous samen
Vouw de kous samen

Complex en eenvoudig tegelijk, zo kan HelpSoq het best omschreven worden.