Selecteer een pagina

HelpSoq krijgt nieuwe directeur

HelpSoq wordt versterkt met nieuwe directeur: René Zijderveld.

Sinds april heeft HelpSoq haar organisatie versterkt met een nieuwe directeur, René Zijderveld. Je zou hem een serial entrepreneur in de zorg kunnen noemen. Voor het HelpSoq team vormen zijn ervaring en inzicht welkome aanvullingen. Want de startup is toe aan de volgende versnelling. Er draaien nu zo’n 1.500 toestellen in het land, die de dragers van compressiekousen helpen bij hun zelfstandigheid. Maar er zijn nog veel meer mensen die de regie over hun dag terug willen.

René Zijderveld HelpSoq presentatie Eindhoven IFOZ

Bijeenkomst IFOZ in Eindhoven

Voor de startup-mannen van HelpSoq breekt er een nieuwe tijd aan, in een nieuwe versnelling en met een verscherpt focus. Daar beklaagt niemand zich over, na de eerste drie weken samenwerken met hun nieuwe directeur. En ook de cliënten van HelpSoq zullen er alleen maar voordeel bij vinden. Want de dienstverlening wordt beter en breder, de service gaat verder omhoog en de slagvaardigheid neemt zonder twijfel toe. En dat is wat de zorg nu heel hard nodig heeft.

René Zijderveld directie HelpSoq

More updates:

Slim die slimmerthuisbox
Slim die slimmerthuisbox

De SlimmerThuisBox geeft elke 75-plusser meer regie over de toekomst. Uiteraard ontbreekt de HelpSoq brochure niet in dit informatieve pakket.

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.

Vilente team veel minder belast
Vilente team veel minder belast

Vilente ontziet haar teams met HelpSoq toestellen. Deze voorkomen dat verzorgers klachten krijgen aan rug, schouders en polsen.

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

Broeder Joep doet de HelpSoq demo
Broeder Joep doet de HelpSoq demo

TikTok Broeder Joep demonstreert met een oude kous in een minuutje hoe praktisch de HelpSoq is. Al gaat er vanalles fout, ludiek is het wel.

Zelfstandig bij Meander
Zelfstandig bij Meander

Meander Groep Zuid Limburg zet de HelpSoq ook in binnen de zorgafdelingen. Het wordt dus zowel intra- als extramuraal ingezet.

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.