Selecteer een pagina

Vilente team veel minder belast

Vilente belast haar teams veel minder, dankzij de HelpSoq. 

Bij Vilente in Ede helpen de verzorgers elke ochtend zo’n 186 bewoners bij het aantrekken van hun steunkousen. Een hele klus, die in de zorg tot de drie zwaarste inspanningen wordt gerekend. De belasting op rug, schouder en gewrichten van de professionals is best groot, dag na dag. Maar dat is nu afgelopen bij Vilente. Want daar worden HelpSoq toestellen ingezet om klachten te voorkomen.

Kous aantrekken met HelpSoq ring

Vilente maakt werk van de gezondheid van haar professionals. Want de HelpSoq toestellen doen het zware deel van het aantrekken van kousen elektrisch. Bovendien bevordert de HelpSoq een goede houding van de professional, zodat die zichzelf niet overbelast. En de handeling die eerst 10 minuten duurde, is voortaan binnen 2 minuten voltooid.

 

Vilente personeel traint met HelpSoq

Maar het introduceren van een hulpmiddel met een stekker is niet genoeg. Trainingen voor het gebruik van de HelpSoq zijn al voltooid op de locaties De Pleinen en De Klinkenberg, en andere locaties zullen snel volgen. Vilente is nu al zeer tevreden met deze waardevolle toevoeging en zet de verbetering breed in. Dat kun je overigens ook lezen in hun eigen blog.

More updates:

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.

Steunkousen-Spreekuur
Steunkousen-Spreekuur

Als een nieuwe TEK cliënt contact opneemt met de thuiszorg, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor het eerstvolgende Steunkousen-Spreekuur.

honderden toestellen op de kaart
honderden toestellen op de kaart

Honderden ergotherapeuten hebben de HelpSoq in beheer, om bij u aan huis te komen passen. Met de HelpSoq heb je geen dagelijkse hulp nodig.

Broeder Joep doet de HelpSoq demo
Broeder Joep doet de HelpSoq demo

TikTok Broeder Joep demonstreert met een oude kous in een minuutje hoe praktisch de HelpSoq is. Al gaat er vanalles fout, ludiek is het wel.

Zelfstandig bij Meander
Zelfstandig bij Meander

Meander Groep Zuid Limburg zet de HelpSoq ook in binnen de zorgafdelingen. Het wordt dus zowel intra- als extramuraal ingezet.

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.

IFOZ stapt in HelpSoq
IFOZ stapt in HelpSoq

IFOZ stapt in HelpSoq. Het Innovatiefonds Ouderenzorg gaat samen met haar netwerk helpen bij de uitrol, want de nood in de zorg is hoog.

Zelfstandig met de HelpSoq
Zelfstandig met de HelpSoq

Ergotherapeut Merel van Son testte de HelpSoq met haar cliënte, en die geeft nu mevrouw Manders haar zelfstandigheid helemaal terug.