Selecteer een pagina

Thuiszorg en andere
professionals

kousenvoet aantrekken

Help de thuiszorg medewerker

HelpSoq verbetert de therapie met compressiekousen radicaal. Met een apparaat dat de professional verlost van het slopende werk van het aantrekken van kousen. De thuiszorg medewerker krijgt het kousen spitsuur moeiteloos en sneller voor mekaar.

Het is een dagelijks terugkerende klus, dat aantrekken van compressiekousen. En voor tal van medewerkers is het een van de oorzaken van regelmatig verzuim. Dus is investeren in een apparaat dat de fysieke belasting tot nul reduceert, zo gek nog niet. Het maakt dit ochtendklusje een stuk relaxter en geeft elke medewerker een professioneel gevoel.

Minder verzuim

Steeds meer thuiszorgbedrijven vinden de HelpSoq vooral interessant als bedrijfsmiddel, om het personeel te helpen bij een van de zwaarste dagelijkse klussen. De innovatiemanagers zetten de HelpSoq in bij medewerkers die klachten ontwikkelen bij het aantrekken van compressiekousen. Zodat zij bij hun dagelijkse ronde zo weinig mogelijk fysieke belasting ervaren.

Als je de verzuimkosten afweegt tegen de investering van een serie HelpSoq toestellen, blijkt dat in de meeste gevallen een rendabele keuze. Door het vermijden van fysieke belasting blijft de collega na het kousen-spitsuur onverminderd gemotiveerd en energiek. En deze ondersteuning met professionele toestellen getuigt ook van visie en waardering door de werkgever.

nurses at omring home care with helpsoq device
nationale innovatieprijs zorg

Nederlandse Innovatieprijs

De gloednieuwe HelpSoq is de Nationale winnaar van de Nederlandse Zorginnovatieprijs 2022. HelpSoq won zelfs beide prijzen: de vakjury prijs én de publieksprijs.

Dit succes liet zien dat de zorg niet langer kan wachten op deze radicale revolutie. Inmiddels is de HelpSoq beschikbaar voor patiënten die zelfstandig willen blijven. En dus ook voor thuiszorgbedrijven die hun team gezond willen houden.

We danken de organisatie voor de indrukwekkende opzet en uitvoering van dit innovatieve event.

Nieuws over evenementen, tips en trucs.
Blijf op de hoogte over HelpSoq.

De HelpSoq is te koop maar ook als een service te verkrijgen.