Selecteer een pagina

Snelle instructie bij de HelpSoq

Op deze pagina vind je alle instructies voor de ingebruikname van van de HelpSoq.

blue helpsoq with TEC

Starten met de HelpSoq. In zeven stapjes.

Op deze PDF zie je stapsgewijs in tekeningen hoe je de HelpSoq kunt gebruiken. In zeven stappen heb je een overzicht over het hele proces. Voor als je meteen aan de slag wilt. En bedenk daarbij: werken met de HelpSoq vereist geen enkele kracht of inspanning. Integendeel, hoe subtieler en kalmer, hoe beter. De machine doet vrijwel alle werk voor jou.

Trouwens, je vindt deze PDF ook als een instructiekaart in elke HelpSoq doos.

Video’s over hoe je de HelpSoq gebruikt.

Krijg een snelle indruk met deze video’s, hoe je kousen kunt aantrekken met gebruik van de HelpSoq. Bij iemand anders en bij jezelf.

Kous aantrekken bij ’n ander

Kous aantrekken bij jezelf

De terugloop-knop

Tips voor professionals.

 

Via deze link kom je op de pagina Tips & Tricks. Daar staan tips voor professionals in de zorg. Omdat zij elke dag met verschillende kousen en verschillende cliënten in de weer zijn, hebben we uiteenlopende aanbevelingen bij elkaar gezet.

 

Het gaat over het hele proces rond het gebruik van de machine, van aanzetten tot schoonmaken. En wie zelf tips heeft die wij hebben gemist, mag ons weer tippen. Zo komen we samen verder in het optimaal gebruiken van de HelpSoq.

 

 

Kous plaatsen op de helpsoq

En hier is nog een video. Hoe trek je de kous bij jezelf aan?

Deze video laat op werkelijke snelheid zien hoe eenvoudig je je eigen kous kunt aantrekken. De video is gemaakt door de ontwerpers van de HelpSoq, het Designbureau NPK in Leiden.

De film laat vooral zien dat je in alle kalmte en zonder kracht of behendigheid je kousen tamelijk eenvoudig kunt aantrekken, elke dag. Als het toestel daarbij een vaste plek krijgt, is dat veruit het meest comfortabel. En heb je er jaren plezier van.

Complete gebruiksaanwijzing bij de HelpSoq.

De volledige gebruiksaanwijzing is helemaal compleet. Maar bij een snelle instructie heb je er niet zo veel aan. Behalve als je problemen wil oplossen, dan staan er misschien toch raadzame details in. Zodat je je meer vertrouwd voelt met de machine. Zowel de snelle – geïllustreerde – gebruiksaanwijzing als ook deze uitgebreide, zitten standaard in elke doos.

Mocht je aanbevelingen hebben of onregelmatigheden aantreffen in onze handleidingen, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Alleen samen kunnen we de werkwijze en communicatie verbeteren.

* Pas op: Compressiekousen van het type Small en Extra Small zijn niet geschikt voor de HelpSoq. Wil je daar meer over weten, ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Illustratie gebruiksaanwijzing pictogram helpsoq

Ben je wel geïnteresseerd, maar kunt niet vinden wat je zoekt?