Selecteer een pagina

Je eigen HelpSoq

Een HelpSoq voor patiënten en hun mantelzorgers.

Iedereen die compressiekousen draagt, weet maar al te goed hoe moeilijk het is om ze aan te trekken. Zeker na het douchen. De HelpSoq lost dit probleem voor altijd op.

Het toestel is zo gemaakt dat er géén kracht nodig is om de kous aan te trekken. Als je de ring niet zelf over je voet kunt krijgen, kan iemand anders in huis dit misschien elke ochtend voor je doen. Want de HelpSoq is een apparaat dat ook de mantelzorger al het werk uit handen neemt. Het aantrekken van de kous kost geen enkele moeite.

White new HelpSoq device
Put on your stockings with helpsoq

Eindelijk een perfect hulpmiddel

Met een eigen HelpSoq wordt het aantrekken van compressiekousen een ontspannen dagelijkse routine, op het moment dat je zélf kiest.

De HelpSoq is een radicale oplossing bij aantrekken van steunkousen*. De machine rolt de kous automatisch op een lichte, plastic ring. Met deze ring trek je de compressiekousen moeiteloos over je been. Op dat moment verdeelt de HelpSoq de kracht van de kous perfect, zonder enige inspanning of pijn. Het kost geen kracht en maakt het aantrekken van kousen veel gemakkelijker.

Deze video laat zien hoe dat gaat.

Dag na dag wachten op hulp?

Vele duizenden Nederlanders wachten elke ochtend op een thuiszorgmedewerker, die komt helpen om hun  compressiekousen aan te trekken. Voor deze verzorgers is dat elke dag weer een hele toer. Ben jij ook een van die mensen op hun wachtlijst?

Misschien krijg je nu de kans om zelf de leiding te nemen. Want met een HelpSoq is dat aantrekken van je kousen vrij eenvoudig. En als dat eenmaal lukt, bepaal je zelf wanneer je opstaat.

Mocht het toch te moeilijk blijven, is er misschien een mantelzorger in de buurt die je graag wil helpen om je kousen met de HelpSoq aan te trekken. Hierdoor ben je minder afhankelijk en heb je veel meer vrijheid.

De ergotherapeut kan je uitstekend adviseren en zorgt ervoor dat de verzekering de aanschaf van het toestel volledig vergoedt.

cyclist in the rain

Nieuws over evenementen, tips en trucs.
Blijf op de hoogte over HelpSoq.

Vacature bij HelpSoq
Vacature bij HelpSoq

Als Medewerker Binnendienst bij HelpSoq ben jij de schakel in de communicatie tussen onze klanten en het interne team.

IFOZ stapt in HelpSoq
IFOZ stapt in HelpSoq

IFOZ stapt in HelpSoq. Het Innovatiefonds Ouderenzorg gaat samen met haar netwerk helpen bij de uitrol, want de nood in de zorg is hoog.

Zelfstandig met de HelpSoq
Zelfstandig met de HelpSoq

Ergotherapeut Merel van Son testte de HelpSoq met haar cliënte, en die geeft nu mevrouw Manders haar zelfstandigheid helemaal terug.

Bent u geïnteresseerd in HelpSoq of wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om contact op te nemen.