Selecteer een pagina

Je eigen HelpSoq

Een HelpSoq voor patiënten en hun mantelzorgers.

Iedereen die compressiekousen draagt, weet maar al te goed hoe moeilijk het is om ze aan te trekken. Zeker na het douchen. De HelpSoq lost dit probleem voor altijd op.

Het toestel is zo gemaakt dat er géén kracht nodig is om de kous aan te trekken. Als je de ring niet zelf over je voet kunt krijgen, kan iemand anders in huis dit misschien elke ochtend voor je doen. Want de HelpSoq is een apparaat dat ook de mantelzorger al het werk uit handen neemt. Het aantrekken van de kous kost geen enkele moeite.

White new HelpSoq device
Put on your stockings with helpsoq

Eindelijk een perfect hulpmiddel

Met een eigen HelpSoq wordt het aantrekken van compressiekousen een ontspannen dagelijkse routine, op het moment dat je zélf kiest.

De HelpSoq is een radicale oplossing bij aantrekken van steunkousen*. De machine rolt de kous automatisch op een lichte, plastic ring. Met deze ring trek je de compressiekousen moeiteloos over je been. Op dat moment verdeelt de HelpSoq de kracht van de kous perfect, zonder enige inspanning of pijn. Het kost geen kracht en maakt het aantrekken van kousen veel gemakkelijker.

Deze video laat zien hoe dat gaat.

Dag na dag wachten op hulp?

Vele duizenden Nederlanders wachten elke ochtend op een thuiszorgmedewerker, die komt helpen om hun  compressiekousen aan te trekken. Voor deze verzorgers is dat elke dag weer een hele toer. Ben jij ook een van die mensen op hun wachtlijst?

Misschien krijg je nu de kans om zelf de leiding te nemen. Want met een HelpSoq is dat aantrekken van je kousen vrij eenvoudig. En als dat eenmaal lukt, bepaal je zelf wanneer je opstaat.

Mocht het toch te moeilijk blijven, is er misschien een mantelzorger in de buurt die je graag wil helpen om je kousen met de HelpSoq aan te trekken. Hierdoor ben je minder afhankelijk en heb je veel meer vrijheid.

De ergotherapeut kan je uitstekend adviseren en zorgt ervoor dat de verzekering de aanschaf van het toestel volledig vergoedt.

cyclist in the rain

Nieuws over evenementen, tips en trucs.
Blijf op de hoogte over HelpSoq.

Slim die slimmerthuisbox
Slim die slimmerthuisbox

De SlimmerThuisBox geeft elke 75-plusser meer regie over de toekomst. Uiteraard ontbreekt de HelpSoq brochure niet in dit informatieve pakket.

HelpSoq krijgt nieuwe directeur
HelpSoq krijgt nieuwe directeur

HelpSoq heeft een nieuwe directeur, René Zijderveld. Voor het HelpSoq team vormen zijn ervaring en inzicht welkome aanvullingen.

De Armverlenger komt eraan
De Armverlenger komt eraan

De HelpSoq krijgt een armverlenger waarmee je helemaal zelfstandig je kousen kunt aantrekken. In juli wordt die verwacht.

Bent u geïnteresseerd in HelpSoq of wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om contact op te nemen.